Proponuje poważnie pomyśleć i wysłać do Skody te projekty !!,wersja z szybka jest cool !, no combi takie wyciagniete, ale nie odrzuca . Jak sam nie poślesz to wyśle za Ciebie pozdro
Pierwsze oficjalne zdjęcia Superba
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kowal 2002No dobra, ale plizzz to już ostatnie. W domu nie mam trackball-a a obróbka przy pomocy laptopa z padem to prawdziwa męczarnia :evil: Lampy troszeczkę się od siebie różnią, ale jako poglądówka może być...O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
oj tak jeszcze spojrzalem na wymiary, to pomijajac roztaw osi mniejszy niz w obecnym superbie o 30mm, to szerokosc tego samochodu to jest juz jakis smiech na sali: 1783 mm. Dla porownania, obecny superb: 1895mm, passat 1820mm, O2 1769mm
Cos mi tu pachnie, ze to bazuje na O2, a raczej jakiejs przedluzonej wersji.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Do mojego wpisu pare stron wczesniej:
Nie wiedzialem ze te zdjecie to projekt Kowala Ale to tylko swiadczy o tym jak dobrze je obrobil A tak pozatym niby te zdjecia ladne, ale czegos tego samochodowi brakuje. Tego samego nie mial tez stary Suberb. Ale nie widzialem na zywca wiec tez nie ma co wyrokowac. Ale tez niestety nie ma sie co ludzic. Skoda na pewno nie bedzie ladniejsza od Audi, Bo np A4 czy A6 sedan to dla mnie wzorzec pieknej tradycyjnej limuzyny.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Ogólnnie fajny wózek nowy Superb, ocenimy jak już live go zobacze.
[ Dodano: Wto 15 Sty, 08 14:20 ]
Zamieszczone przez PiterNZdla mnie Audi mają zbyt duży grill i za dużo ładniejsze uważam BMW i Mercedesy.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Zamieszczone przez PiterNZdla mnie Audi mają zbyt duży grill i za dużo ładniejsze uważam BMW i Mercedesy.
P.S. W ogóle pomarzyć dobra rzecz i idąc po całości dodałbym Maserati
Komentarz
-
-
No pare elementow by mozna zmienic. Mi jakos sie rzucilo w oczy inne rzeczy Jak np. ciekawe umiejscowienie przednich czujnikow parkowania na nadkolach. Tak jeszcze niewidzialem I np. umiejscowienie nawiewow powietrza na przednia boczna szybe w slupkach. Ogolnie jesli technicznie fura rekompensuje fanaberie stylistyczne to bym bral
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekoj tak jeszcze spojrzalem na wymiary, to pomijajac roztaw osi mniejszy niz w obecnym superbie o 30mm, to szerokosc tego samochodu to jest juz jakis smiech na sali: 1783 mm. Dla porownania, obecny superb: 1895mm, passat 1820mm, O2 1769mm
Cos mi tu pachnie, ze to bazuje na O2, a raczej jakiejs przedluzonej wersji.
Komentarz
-
Komentarz